Нинова: Шокираща е разделителната линия между президента и партиите

Според нея може да има действащо правителство
21 ное 2022 18:24, Нели Христова
41
Нинова: Шокираща е разделителната линия между президента и партиите
Снимка: БГНЕС

Партиите трябва да намерят пътя към редовно правителство и работещ парламент. Това заяви от Хасково лидерът на БСП Корнелия Нинова.

„Мисля, че може да има редовно правителство”, каза Нинова. „За мен шокираща е разделителната линия между президента и партиите. Днешните консултации с ДБ бяха повече от остри, повече от агресивни. Отношението на президента към партиите, които го издигнахме и подкрепихме вече е показателно във война – и с нас, и с ПП, и с ДБ. Това не е добре за страната. Президентът внася агресия и разделителни линии”, каза Нинова.

„Отговорността пред нас, всички партии, е още по-голяма - да намерим пътя към редовно правителство и работещ парламент. Обратното е движение към президентска република с огромни стъпки”, каза още Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Освен ПП да се включи в управление на ГЕРБ или обратно , не виждам как може да осигурят необходимите гласове за правителство . А Нинова ако продължава с безпринципните си коалиции , ще има да се учудва и на изборния резултат на БСП . Станишев не успя да затрие социалистите, ама тя май ще успее
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова,вече изпадна в ролята на водача на Германия в последните дни на 1945 г. Никоя партия вече не те ще за съюзник, включително ПП. К.Паскалев стяга нова лява коалиция, в която ще влезнат и ППО на София град, разбунтувалите се социалисти от Видинско и Пловдивско, нищо чудно тези от Великотърновско и евродепутати от БСП. Усещаш ли как властта може да се изплъзне? Следва Сик тренсит глория мунди
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази партия замяза на магистралка,върти,сменя посоките,както и е угодно,на следващите избори ще залезе,жалко за социалните политики,които бяха единствения и плюс
29
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов също има биография,но криминална.
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Некадърността ще направи кабинет както преди година.Естествено все ще се намери един още по-голям *** да го съсипе.Това е пътят към властта на Радев.Радев поне има някаква биография на военен.Другите нямат и това.
27
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-шокиращо е наличието на живи комунисти в 21 век.
26
4
 
2
 
! Отговори
Преговаряйте преди 1 година
Можете да се споразумеете с ПП и ДБ за промяна на Изборният кодекс при която с бюлетина да могат да гласуват само хора над определена възраст, например родени преди 1952г. Някои от тях наистина имат затруднения при гласуване с машина. Това би трябвало да устройва БСП, защото така няма да загубят пенсионерски гласове на изборите, а при това няма да увеличи много купеният вот. Време е да седнете и да се разберете, защото иначе реално помагате на ГЕРБ.
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оказа се че "смелия" президент е само безгласна буква и парадът ръководи Деса.Не дуловскат,а бургъзката.Ужасих се от една публикация за какви кадрувания става въпрос.
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова и Слафчо ги варят в един гювеч,защото в решителния момент обръщат палачинката.Не Македонияяяя,а парииии.....
23
2
 
4
 
! Отговори
АК-47 преди 1 година
На България защо изобщо й е нужно правителство. Така или иначе се изпълняват заповедите на американското посолство. Прочетохте ли какво е казал външния министър на Унгария на техния американски посланик, човекът си защитава страната, не като тукашните ***. А Министерството на отбраната на Латвия е отказало на Украйна гаубици, която общо взето е русофобска.
22
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че то така трябва да бъде! То от вашите партии омръзна на цялата страна, а понеже от народа не ви пука остана само президента да ви го покаже.
21
8
 
8
 
! Отговори
Майна преди 1 година
СВАЛЯМ ШАПКА НА РАДЕВ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ ОТ НАРОДА!
20
2
 
7
 
! Отговори
Днес преди 1 година
ДБ - 9 метра под земята след нокаута на Радев!! Разумната Сила! Браво!
19
5
 
8
 
! Отговори
До 22 преди 1 година
ПО- ДОБЪР Е ОТ ВАС!!!!
18
0
 
11
 
! Отговори
Е че преди 1 година
ДБ имаха Панов и 3%.
17
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
е - шокираща - Рундьо си пази упралението което се очертава да е колкото един мандат на правителство - даа го наречем чорапеното правителство - две години близо управлява - колко му е още две да избута
16
6
 
10
 
! Отговори
България е преди 1 година
...чергата, която всяка партия дърпа към себе си докато чергата се скъса!!! Похвали за Радев и Правителството му сега! Поправя си огромната грешка с Последните Погромаджии на държавата!
15
7
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Ах вие, комунистическите лицемери! Когато Радев вдигаше юмрук и беше двигател, който подпомогна свалянето на ГЕРБ и довеждане на власт на харвардските некадърници, вие сте си траели и доволно сте потривали ръцете. Сега надигате вой до небесата. Що за стока е Радев на всеки нормален и средноинтелигентен е ясно отдавна. Целта му е еднолично управление като на кумира му Путин.
14
0
 
10
 
! Отговори
Цъ преди 1 година
ПАРТИИ= ЧЕРВЕНИ, ЗЕЛЕНИ, ОРАНЖЕВИ, ***, ПРОКЛЕТИ КРАДЦИ!!!
13
2
 
2
 
! Отговори
перко преди 1 година
Не се карайте, бийте се! Атовете се ритат, мааретата страдат!